SALONUL INTERNAȚIONAL DE FOTOGRAFIE, CLUJ-NAPOCA

Vernisaj: luni, 15 iulie 2019, ora 19:00

15-21 iulie 2019

Luni 15 iulie 2019 se lansează la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, cu ocazia prezentării  publice a Salonului Internațional de Fotografie, cel de-al 5-lea Festival de fotografie organizat de către GPU (Global Photographic Union)  în anul 2019. Acesta se va desfășura în România în intervalul 13-21 iulie 2019 având în program zonele de interes turistic și folcloric specifice Transilvaniei și Maramureșului. Participă artiști fotografi din 23 de țări, Africa de Sud, Australia, Antarctica, Bahrain, Belgia, China, Cipru, Egipt, Franța, Germania, Grecia, Iordania, Italia, România, Serbia, Turcia,  UAE și USA.

Salonul Internațional de Fotografie GPU 2019 își va deschide porțile în prezența celor  92 de artiști fotografi în data de 15 iulie 2019 ora 19,00 în Sălile Muzeului de Artă Cluj, cuvântul de deschidere va fi rostit de către domnul Manolis Metzakis, președintele GPU, care va sublinia motivul alegerii acestei zone de mare interes fotografic precum și a modului de organizare și desfășurare a festivalului.

  Asociația ArtImage Cluj-Napoca, în calitate de partener, a asigurat organizarea și desfășurarea activităților legate de salonul de fotografie precum și de alte activități ce se desfășoară în Cluj și arealul geografic apropiat Clujului.

 Vă invităm așadar la vernisajul Salonului de fotografie GPU, oferind astfel ocazia de a viziona lucrări realizate de către participanți, în prezența lor.

ing. Mircea Albu, președinte ArtImage

Imagini de la deschiderea oficială a „Salonului Internațional de Fotografie”, organizat de GPU (Global Photographic Union). Evenimentul a avut loc la sediul Muzeului de Artă Cluj-Napoca, în data de 15 iulie 2019, cu începere de la ora 19:00, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj, Vákár István, a președintelui GPU, Manolis Metzakis; a managerului instituției, Lucian Nastasă-Kovács și a curatorului expoziției, ing. Mircea Albu, președinte ArtImage.

Expoziția rămâne deschisă publicului spre vizitare până în data de 21 iulie 2019, de miercuri până duminică inclusiv, între orele 10:00-17:00. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați următorul link: https://www.macluj.ro/salonul-interna%c8%9bional-de-fotografie-cluj-napoca.html.