Muzeul de Artă Cluj-Napoca vă invită să luați parte vineri, 21 aprilie 2017, de la ora 13:00, la vernisajul expoziției de pictură a artistului Ovidiu Panighianț, eveniment organizat în colaborare cu Uniunea Armenilor din România.

Ovidiu Panighianț a absolvit Academia de Arte, Facultatea de Arte Plastice din București, specializarea grafică. De-a lungul carierei a fost grafician la Biblioteca Națională a României, iar mai târziu ilustrator, grafician și director artistic la diverse publicații. Din 1993 participă în mod frecvent la expoziții colective și individuale în România și în străinătate. În 2000 și 2002 a avut expoziții personale la Galeria Uniunii Artiștilor Plastici din Târgu Mureș, respectiv Galeria „Orizont” din București. Lucrările care vor fi prezentate la expoziția din Cluj-Napoca au fost expuse și la Galeria Uniunii Artiștilor Plastici din Alba Iulia, unde au primit critici pozitive din partea mediului artistic.

Expoziție Ovidiu Panighianț

Vernisaj: vineri, 21 aprilie 2017, ora 13:00

21 aprilie – 28 mai 2017

Imagini surprinse la vernisajul expoziției artistului de origine armeană, Ovidiu Panighianț. La vernisaj au luat cuvântul: Ovidiu Panighianț, care a prezentat publicului conceptul artistic al lucrărilor sale și Lucian Nastasă Kovacs, care rostit câteva cuvinte privind caracterul evenimentului și momentul ales pentru vernisarea expoziției. În cadrul evenimentului a avut loc și un moment artistic prezentat de actorii Elena Ivanca și Sevesi Karen Attila. Expoziția Ovidiu Panighianț rămâne deschisă spre vizitare până în data de 28 mai 2017.