Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de cultură aflată în subordinea administrativă a Consiliului Județean Cluj, organizează vineri, 21 aprilie 2017, ora 18.00, o Seară de Poezie.

Evenimentul este programat în spațiul expoziției ARTĂ ȘI SACRALITATE, fiind  integrat în aceeași tematică acum, în Săptămâna Luminată. Expoziția colectivă Artă și Sacralitate, reunind lucrări semnate de 17 artiști din toată țara (pictură, grafică, instalație, sculptură) este dedicată memoriei artistului Marin GHERASIM. Expoziția poate fi vizitată până în ziua de 23 aprilie 2017.

În ambianța creată de lucrările expuse pe simeze, vor fi invitați să recite din creațiile lor poeții:

Constantin CUBLEȘAN,

Vasile IGNA,

Marcel MUREȘEANU,

Dumitru CERNA

Mediatorii întâlnirii sunt Liviu Mocan, artist expozant și Florin Gherasim, muzeograf, critic de artă. Sunt așteptați toți iubitorii de artă și poezie. Intrarea este liberă.

INTERFERENȚA  ARTELOR - SEARĂ DE POEZIE

vineri, 21 aprilie 2017, ora 18.00

în spațiul expoziției ARTĂ ȘI SACRALITATE

Imagini surprinse în timpul desfășurării evenimentului „Seară de poezie”, sub genericul „Interferența artelor”, găzduit de Muzeul de Artă Cluj-Napoca, în data de 21 aprilie 2017, cu începere de la ora 18:00, în ambianța expoziției temporare „Artă și Sacralitate”. Întâlnirea moderată de artistul vizual Liviu Mocanu și muzeograful Florin Gherasim, i-a reunit pe poeții Constantin Cubleșan, Vasile Igna, Marcel Mureșeanu și Dumitru Cerna.