Expoziție de grafică. Horváth Gyöngyvér „66”

Vernisaj: vineri, 9 februarie 2018, ora 18

7-25 februarie 2018

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la expoziția de grafică a artistei Horváth Gyöngyvér.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 9 februarie 2018, ora 18, în sălile de expoziții ale Muzeului de Artă Cluj-Napoca în prezența artistei.

Expoziția rămâne deschisă până în data de 18 februarie 2018, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00.

 

 

[RO] Imagini de la vernisajul expoziției personale a artistei Horváth Gyöngyvér, eveniment care a avut loc în sălile de expoziții temporare ale Muzeului de Artă Cluj-Napoca, în data de 9 februarie 2018, începând de la ora 18. În cadrul evenimentului au luat cuvântul: Lucian Nastasă-Kovács, managerul Muzeului de Artă; Iakob Attila, curatorul expoziției, respectiv artista. Expoziția de grafică cuprinde 66 de lucrări din creațiile lui Horváth Gyöngyvér, numărul simbolizând și vârsta împlinită de artistă în ziua vernisajului.

 

[HU] Pillanatfelvételek Horváth Gyöngyvér egyéni kiállításának megnyitójáról, amelyre a Kolozsvári Művészeti Múzeum időszaki kiállítótereiben került sor, 2018. február 9-én 18 órától. A megnyitón felszólalt Lucian Nastasă-Kovács, a Múzeum igazgatója; Iakob Attila muzeográfus, a kiállítás rendezője és az ünnepelt művésznő. A grafikai kiállítás 66 munkát vonultat fel a Horváth Gyöngyvér életművéből.