Imagini de la lansarea cărții „Auschwitz [live] - 70 de ani”, eveniment organizat de TVR Cluj și Libris Editorial la sediul Muzeului de Artă Cluj-Napoca (Palatul Bánffy, P-ța Unirii nr. 30), în data de 3 iulie 2017, cu începere de la ora 18:00, în prezența unor distinși invitați: prof. univ. dr. Andrei Marga, diplomat și filosof; lect. univ. dr. Raluca Moldovan, Facultatea de Studii Europene, UBB Cluj; conf. univ. dr. Tibori Szabó Zoltán, Facultatea de Științe Politice și Administrative și ale Comunicării, UBB Cluj; prof. univ. dr. Lucian Nastasă-Kovács, manager al Muzeului de Artă Cluj-Napoca; Romeo Couți, jurnalist TVR Cluj și coordonator al volumului; Virgil Oniță, administrator al Grupului de Firme „Libris” și Karen Attila Sebesi, jurnalist TVR Cluj.

„Auschwitz [live] - 70 de ani”, volum ce inaugurează seria proiectelor TVR Cluj care își propun, sub genericul „TVR de colecție”,să aducă „Arhiva de Aur” pe rafturile bibliotecilor, reunește, în paginile sale, transcrierea mărturiilor a șase supraviețuitori ai Holocaustului, intervievați de Thea Haimovitz, precum și a dialogurilor moderate de Sebesi Karen, realizate chiar în imediata apropiere a barăcilor de la Auschwitz și transmise în direct.

Conceptul jurnalistic și coordonarea acestui proiect media, unic în istoria TVR, le aparține producătorilor programului, Emilia Avram și Adrian Rozenberg, precum și Mihaelei Ilea și Cristinei Berceanu, coordonatorii transmisiilor din Studioul TVR Cluj.

 

 

Lansare de carte: „Auschwitz [live] - 70 de ani”

 luni, 3 iulie 2017, ora 18:00

sala Tonitza