Imagini de la vernisajul expoziției

Salonul de iarnă al medicilor

Vernisaj: joi, 26 noiembrie 2015, ora 13

26 noiembrie – 6 decembrie 2015

"Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” şi Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţioneză în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită joi, 26 noiembrie 2015, ora 13, la vernisajul expoziţiei Salonul de iarnă al medicilor.

Salonul de iarnă al medicilor, organizat an de an începând din 1966, oferă o selecţie din lucrările de artă plastică a unor medici şi farmacişti pasionaţi de artă într-o expoziţie de tradiţie la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, aflată acum la cea de-a 45-a ediţie.

 

Imagini de la vernisajul celei de-a patruzeci şi cincea ediţii a expoziţiei "Salonul de iarnă al Medicilor". Evenimentul de la Muzeul de Artă Cluj-Napoca (Palatul Bánffy, P-ţa Unirii nr. 30) a avut loc în data de 26 noiembrie 2015, cu începere de la ora 13:00 şi a fost prezentat de către Prof. Univ. Dr. Lucian-Nastasă Kovács, manager al Muzeului de Artă Cluj-Napoca, Dr. Laura Poantă, grafician, traducător şi medic, Dr. Victor Cubleşan, Director Executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cluj, poetul, prozatorul şi eseistul Adrian Popescu, Redactor-şef al revistei Steaua.

Expoziția rămâne deschisă spre vizitare până în data de 6 decembrie 2015, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00.